Menukaart

Hoe zou Brede Welvaart eruit zien op je bord? Wat kunnen we eten om de bloemen en bijen een handje te helpen? Hoe kunnen we ook onze volgende generatie laten genieten? Hoe proeft de Stad van de Toekomst? Zouden boerderijen onderdeel van deze stad kunnen zijn? En wat voor lekkers serveren we dan?

Food Designer & Gastronomisch Futuroloog Katinka Versendaal buigt zich speciaal voor Financieel Zeker over deze vragen en heeft het volgende menu voor jou ontwikkelt.

Op tafel:

Zuurdesem brood van Bakkerij Ex – gekarameliseerde boter – circulair zout

Voorgerecht:

Salade van Hollandse bonen – geroosterd knoflook brood – geconfijte aardappel – dragon dressing

Hoofdgerecht:

– Gebakken Dutch Yellowtail – gestoofde zeekraal – botersaus met algen

– Vega optie: zacht gegaarde knolselderij – gestoofde zeekraal – emulsie van algen

Naar beginpagina